icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Codenamics

Kris Bansie

Business Manager

Het is een cadeautje!

Het is een cadeautje om onze Codanen te begeleiden in hun werkgeluk. En het is fantastisch om dit te kunnen doen door hen een omgeving te bieden waar groei, fun, eerlijkheid en openheid centraal staan.  Voor mij persoonlijk zijn dit zaken die ik als het meest positieve in mijn eigen carrière heb ervaren. Dit wil ik dan ook overbrengen aan de experts binnen CodeNamics. Een van de quotes van Oscar Wilde luidt: “The essence of thought, as the essence of life, is growth.” Daar kan ik het alleen maar mee eens zijn!

Zaak is dan wel dat je zèlf bepaalt welke kant je op wilt en niet het pad volgt dat een ander voor jou uitstippelt.

Ik help

Met het vinden van jouw pad kan ik je helpen. Mijn achtergrond in diverse rollen variërend van software engineer en projectmanager tot salesmanager helpen mij hierbij. Jij zet het pad uit. Ik faciliteer.

Balans

Ik snap dat een goede work-life balance essentieel is om langdurig goed te presteren en jezelf te kunnen blijven ontwikkelen. Zelf doe ik dat bijvoorbeeld doordat naast mijn werk voor CodeNamics actief ben als DJ/Producer.

En hoe doe jij dat?

Business Manager