icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Codenamics

Developers met betekenis voor groei

midlance

CodeNamics is dé club die Python developers helpt om betekenis aan groei te geven. Zowel de professionele en persoonlijke groei van de developer zelf, als de groei van onze opdrachtgever.

Dit doen wij door te selecteren op ondernemend ingestelde ontwikkelaars die wij vooruit helpen op het door hen zelf uitgezette groeipad. Onze developers willen tijdens elke opdracht ook het beste uit zichzelf halen.

CodeNamics
Kris Bansie /
Business Manager

Onze kracht zit in transparantie en autonomie

Onze opdrachtgevers kunnen we écht vooruit helpen als onze medewerkers tevreden zijn. Dit realiseren wij door de medewerker centraal te zetten in het vormgeven van de eigen groei in een omgeving waar plezier, openheid en eerlijkheid centraal staan.

Onderdeel van The Human Network

The Human Network is het (t)huis van 900 gespecialiseerde experts. Alleen de allerbeste specialisten zijn verbonden aan onze bedrijven. Omdat zij ondernemend zijn en passie hebben voor hun vak. Omdat zij complexe opdrachten echt tot een goed einde weten te brengen. En omdat zij plezier hebben in hun werk.

Bekijk alle bedrijven

CodeNamics is dé plek waar gedreven Python developers de regie over hun eigen ontwikkeling in handen hebben. Kom je kennismaken?