icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Codenamics

De expertise van CodeNamics

midlance

Alles draait om groei

CodeNamics is dé club die Python developers helpt om betekenis aan groei te geven. Zowel de professionele en persoonlijke groei van de developer zelf, als de groei van onze opdrachtgever. Dit doen wij door te selecteren op ondernemend ingestelde ontwikkelaars die wij vooruit helpen op het door hen zelf uitgezette groeipad. Onze developers zelf zijn er op uit elke opdracht weer nét een stukje beter te zijn.

Python Back-end Development

Met Python bouwen we aan back-end oplossingen voor (middel)grote organisaties en scale-ups. Het ontsluiten van grote hoeveelheden data en het bouwen van schaalbare oplossingen is onze kracht.

Python Full-stack Development

Complete applicaties waarbij de achterkant in Python is gerealiseerd en de voorkant met de laatste front-end tooling (React, Vue, Nest) is gebouwd. Daar zijn onze FullStackers sterk in. Communicatief vaardig in afstemming met business en product owners.
CodeNamics

CodeNamics is dé plek waar Python developers betekenis aan groei geven. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met Kris Bansie